Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΈγραψαν για εμάςΟ reporterkallitheas.gr γράφει για την επιτυχία της εκδήλωσης του συλλόγου μας

Ο reporterkallitheas.gr γράφει για την επιτυχία της εκδήλωσης του συλλόγου μας

Ο reporterkallitheas.gr έγραψε άρθρο στο οποίο αναφέρει οτι ΕΙΔΙΚΗ Ημερίδα Ενημέρωσης των Εμπόρων και Επαγγελματιών του Δήμου Ζωγράφου, έλαβε χώρα την εσπέρα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2017, στη Βίλα Παυλίνα του Ζωγράφου.

Συντονιστής της Ημερίδας ήταν ο Δημοσιογράφος του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 και τακτικό μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., κ. Κώστας Καρέλης, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Μπαλατσούκας, Πρόεδρος της Ελληνικής ΄Ενωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου.
Ομιλητές στην πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση, ήσαν ακόμη:
Ο Συνεργαζόμενος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (e-learning) κ. Αθανάσιος Δαβαλάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζωγραφιωτών, κ. Δημήτριος Μπίτσικας, ο Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Δήμο Ζωγράφου, κ. Ευάγγελος Τζανής, ο Δημοσιογράφος και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζωγράφου, κ. Γεράσιμος Παπαδάτος και ο εξειδικευμένος στην Πληροφορική και επιτυχημένος επιχειρηματίας, κ. Οδυσσέας Γρίβας.

Διαβάστε το άρθρο με τίτλο “Ημερίδα Ενημέρωσης για το Διαδίκτυο” πατώντας εδώ:

http://www.reporterkallitheas.gr/2017/11/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%83/#axzz50tFzbE1c

Rate this post

Must Read

spot_img