Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΔιαφήμιση στο internetInstagram εγγραφή. Νέοι τρόποι επαλήθευσης της ηλικίας

Instagram εγγραφή. Νέοι τρόποι επαλήθευσης της ηλικίας

Instagram εγγραφή

Παρουσιάζοντας νέους τρόπους επαλήθευσης της ηλικίας στο Instagram. 

Από σήμερα, δοκιμάζουν νέες επιλογές για άτομα στο Instagram για να επαληθεύσουν την ηλικία τους, ξεκινώντας από άτομα που εδρεύουν στις ΗΠΑ.

Σύντομα αναμένεται η διαδικασία αυτή να επεκταθεί και εκτός των ΗΠΑ και να την δούμε σύντομα και στην χώρα μας.

Εάν κάποιος επιχειρήσει να επεξεργαστεί την ημερομηνία γέννησής του στο Instagram από ηλικίας κάτω των 18 έως 18 ετών και άνω, θα του ζητήσουν να επαληθεύσει την ηλικία του χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις επιλογές:

  • να ανεβάσει την ταυτότητά του
  • να εγγράψει μια selfie βίντεο
  • ή να ζητήσει από κοινούς φίλους να επαληθεύσουν την ηλικία τους.

Το Instagram προχωρεί σε αυτή την ενέργεια  ώστε να μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι οι έφηβοι και οι ενήλικες έχουν τη σωστή εμπειρία για την ηλικιακή τους ομάδα.

Συνεργάζετε επίσης με τη Yoti, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική επαλήθευση ηλικίας, για να διασφαλίσουν το απόρρητο των ανθρώπων.

Το 2019, αρχίσαν να ζητάνε από τους ανθρώπους να αναφέρουν την ηλικία τους κατά την εγγραφή τους στο Instagram. Από τότε, το έχουν θέσει ως απαίτηση. Η γνώση της ηλικίας των ανθρώπων τους επιτρέπει να παρέχουν κατάλληλες εμπειρίες σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, ειδικά στους εφήβους.

Απαιτούν τα άτομα να είναι τουλάχιστον 13 ετών για να εγγραφούν στο Instagram. Σε ορισμένες χώρες, η ελάχιστη ηλικία τους είναι υψηλότερη.

Όταν γνωρίζουν αν κάποιος είναι έφηβος (13-17), του παρέχουν εμπειρίες κατάλληλες για την ηλικία του, όπως η προεπιλογή σε ιδιωτικούς λογαριασμούς, η αποτροπή ανεπιθύμητης επαφής από ενήλικες που δεν γνωρίζουν και ο περιορισμός των επιλογών που έχουν οι διαφημιστές για να τους προσεγγίσουν με διαφημίσεις .

Instagram εγγραφή

Δοκιμάζοντας νέους τρόπους επαλήθευσης της ηλικίας

Εκτός από το ότι κάποιος πρέπει να ανεβάσει την ταυτότητά του, δοκιμάζουν δύο νέους τρόπους για να επαληθεύσουν την ηλικία ενός ατόμου:

Video Selfie: Μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε μια selfie βίντεο για να επαληθεύσετε την ηλικία σας. Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, θα δείτε οδηγίες στην οθόνη σας για να σας καθοδηγήσουν. Αφού τραβήξετε μια selfie βίντεο, μοιραζόμαστε την εικόνα με τη Yoti και τίποτα άλλο.

Η τεχνολογία Yoti’s υπολογίζει την ηλικία σας με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και μοιράζεται αυτές τις εκτιμήσεις μαζί μας. Μετά και η Yoti διαγράφουν την εικόνα. Η τεχνολογία δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητά σας – μόνο την ηλικία σας.

Social Vouching: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ζητήσετε από κοινούς ακόλουθους να επιβεβαιώσουν πόσο χρονών είστε. Το άτομο που εγγυάται πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, δεν πρέπει να εγγυάται για κανέναν άλλον εκείνη τη στιγμή και θα πρέπει να πληροί άλλες εγγυήσεις που έχουμε θεσπίσει.

Τα τρία άτομα που θα επιλέξετε να εγγυηθούν για εσάς θα λάβουν ένα αίτημα για επιβεβαίωση της ηλικίας σας και θα πρέπει να απαντήσουν εντός τριών ημερών.

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ανεβάσετε την ταυτότητά σας για να επαληθεύσετε την ηλικία σας με έντυπα ταυτοποίησης, όπως άδεια οδήγησης ή ταυτότητα.

Θα χρησιμοποιήσουν την ταυτότητά σας για να επιβεβαιώσουν την ηλικία σας και να διατηρήσουν την κοινότητά τους ασφαλή.

Το αναγνωριστικό σας θα αποθηκευτεί με ασφάλεια στους διακομιστές τους και θα διαγραφεί εντός 30 ημερών.

Instagram εγγραφή

Instagram εγγραφή
Instagram εγγραφή
Instagram εγγραφη
Instagram εγγραφη

Συνεργαστήκαν με διεθνείς ειδικούς της νεολαίας, της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας για να ενημερώσουν την προσέγγισή μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις τρεις επιλογές και πώς να τις ρυθμίσετε.

Instagram εγγραφή

Συνεργασία με τη Yoti

Συνεργάζονται με τη Yoti, μια εταιρεία που προσφέρει τρόπους διατήρησης του απορρήτου για την επαλήθευση της ηλικίας.

Η Yoti έχει επαληθευτεί από το Age Check Certification Scheme και είναι ο κορυφαίος πάροχος επαλήθευσης ηλικίας για πολλούς κλάδους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των τυχερών παιχνιδιών και του ηλεκτρονικού εμπορίου με περιορισμούς ηλικίας.

Ειδικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί στον τομέα της νεολαίας και της ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής ρυθμιστικής αρχής KJM, έχουν υποστηρίξει δημόσια τη Yoti για την προσέγγιση και την εξειδίκευσή τους στην υπεύθυνη τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η Yoti σημειώνει ότι εκπαιδεύει το σύνολο δεδομένων της σε ανώνυμες εικόνες διαφορετικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο που επέτρεψαν με διαφάνεια στη Yoti να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα τους και οι οποίοι μπορούν να ζητήσουν από τη Yoti να διαγράψει τα δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή.

Για άτομα κάτω των 13 ετών, η Yoti συνέλεξε δεδομένα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ασκήσεις συλλογής δεδομένων όπου οι γονείς ή οι κηδεμόνες έχουν δώσει ρητή συγκατάθεση.

Χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την κατανόηση των ηλικιών των ανθρώπων
Εκτός από τη δοκιμή του νέου μενού επιλογών για την επαλήθευση των ηλικιών των ατόμων, χρησιμοποιούμε επίσης την τεχνητή νοημοσύνη για να καταλάβουμε αν κάποιος είναι έφηβος ή ενήλικας.

Η τεχνητή νοημοσύνη τους βοηθά να εμποδίσουν τους εφήβους να έχουν πρόσβαση στο Facebook Dating, τους ενήλικες από το να στέλνουν μηνύματα σε εφήβους και βοηθά τους εφήβους να λαμβάνουν περιορισμένο περιεχόμενο διαφημίσεων, για παράδειγμα.

Στόχος τους είναι να επεκτείνουν τη χρήση αυτής της τεχνολογίας ευρύτερα στις τεχνολογίες τους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα σεμιναριακές σπουδές στην Τεχνητή Νοημοσύνη  που παρέχει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων

Η προσέγγισή τους στο απόρρητο

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε κάθε επιλογή επαλήθευσης ηλικίας χρησιμοποιούνται για την επιβεβαίωση της ηλικίας σας και δεν θα είναι ορατές στο προφίλ σας, σε φίλους ή άλλα άτομα στο Instagram.

Εάν επιλέξετε να ανεβάσετε μια selfie βίντεο για να επαληθεύσετε την ηλικία σας, η Meta και η Yoti τη διαγράφουν μόλις επιβεβαιωθεί η ηλικία σας.

Το βίντεό σας δεν χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο εκτός από την επαλήθευση της ηλικίας σας. Εάν επιλέξετε να ανεβάσετε ένα αναγνωριστικό, αφού μας στείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, θα κρυπτογραφηθεί και θα αποθηκευτεί με ασφάλεια.

Η κατανόηση της ηλικίας κάποιου στο διαδίκτυο είναι μια περίπλοκη πρόκληση σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Θέλουν να συνεργαστούν με άλλους στον κλάδο τους και με κυβερνήσεις, για να θέσουν σαφή πρότυπα για την επαλήθευση ηλικίας στο διαδίκτυο.

Πολλοί άνθρωποι, όπως οι έφηβοι, δεν έχουν πάντα πρόσβαση στις φόρμες ταυτότητας που κάνουν την επαλήθευση ηλικίας σαφή και απλή.

Ως βιομηχανία, πρέπει να εξερευνήσουν νέους τρόπους για να προσεγγίσουν το δίλημμα της επαλήθευσης της ηλικίας κάποιου όταν δεν έχει ταυτότητα.

Εξακολουθούν να πιστεύουν στο instagram  ότι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι οι συσκευές ή τα καταστήματα εφαρμογών να παρέχουν εφαρμογές με τις ηλικίες των ατόμων, επιτρέποντας στους εφήβους να έχουν εμπειρίες κατάλληλες για την ηλικία τους σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν.

Ελλείψει βιομηχανικών προτύπων ή κανονισμών σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής επαλήθευσης της ηλικίας στο διαδίκτυο, έχουν επενδύσει σε έναν συνδυασμό τεχνολογιών που είναι πιο δίκαιες, παρέχουν περισσότερες επιλογές για την επαλήθευση της ηλικίας και προστατεύουν το απόρρητο των ατόμων που χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες μας.

Φυσικά η όλη διαδικασία αυτή πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην διαφήμιση στο instagram και όχι μόνο αφού τα social media είναι συγκοινωνούντα δοχεία και οι όποιες αλλαγές σε ένα από αυτά επηρεάζει αναντίλεκτα και τα υπόλοιπα.

Rate this post

Must Read

spot_img