Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΝέαΔωρεάν Βιβλία (15 ιστότοποι)

Δωρεάν Βιβλία (15 ιστότοποι)

Δωρεάν Βιβλία

15 Ιστότοποι Όπου Μπορείτε Να Κατεβάσετε Δωρεάν Βιβλία pdf

Δωρεάν βιβλία pdf
Free books pdf

Τα έντυπα βιβλία μπορεί να είναι ακριβά, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη γιατί τα ηλεκτρονικά βιβλία αυξάνονται σε δημοτικότητα.

Εάν είστε ένας οικονομικός μαθητής που αναζητά πλατφόρμες για τη λήψη βιβλίων — από μυθοπλασία σε μη λογοτεχνικά — δωρεάν, σας έχουμε καλύψει.

Είτε είστε μανιώδης αναγνώστης είτε απλά χρειάζεται να εξοικονομήσετε μερικές εκατοντάδες ευρώ σε αυτό το ακριβό κολεγιακό εγχειρίδιο, εδώ είναι 15 ιστότοποι όπου μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι ψάχνετε και να κατεβάσετε δωρεάν βιβλία.

Πλατφόρμες όπου μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία δωρεάν

PDF Books World

Το όνομα της ιστοσελίδας και μόνο μας τονίζει ότι τα δωρεάν βιβλία που παρέχει είναι σε μορφή pdf και η online βιβλιοθήκη αυτή είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας για δωρεάν βιβλία PDF.

Μπορείτε να περιμένετε να βρείτε βιβλία που δεν είναι απλά απλά αρχεία PDF, αλλά επαγγελματικά δημιουργημένες εκδόσεις με χαρακτηριστικά όπως ευανάγνωστα μεγέθη γραμματοσειράς και πολλά άλλα.

Planet ebook

Οι λάτρεις της κλασικής λογοτεχνίας μπορούν να πάνε στο Planet ebook, το οποίο δημοσιεύει μόνο εκδόσεις PDF επιλεγμένων αναγνώσεων.

Ο ιστότοπός της σημειώνει ότι προσφέρουν σχέδια φιλικά προς κινητά και ηλεκτρονικά βιβλία πολλαπλών μορφών.

LibriVox

Ηχητικά βιβλία, κανείς; Τα ηχητικά βιβλία LibriVox είναι δωρεάν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακούτε στον υπολογιστή σας ή σε άλλες κινητές συσκευές.

Free-eBooks.net

Στο Free-eBooks.net, μπορείτε να ανακαλύψετε χιλιάδες βιβλία κατηγοριοποιημένα σε ενότητες όπως ακαδημαϊκά, μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, ακόμη και σχολικά βιβλία.

eBookLobby

Ίσως το καλύτερο μέρος για να κοιτάξετε όταν πρόκειται για μη μυθιστορήματα, το eBookLobby προσφέρει σε ενήλικες βιβλία για την υγεία και την ευεξία, την τέχνη και τη μαγειρική, μεταξύ άλλων.

OnlineProgrammingBooks

Για όσους ασχολούνται με τον τομέα της πληροφορικής ή που μόλις ξεκινούν, η OnlineProgrammingBooks συγκεντρώνει ηλεκτρονικά βιβλία που σχετίζονται με προγραμματισμό, επιστήμη υπολογιστών, μηχανική λογισμικού, κατασκευή ιστοσελίδων,   ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, δικτύωση, βάσεις δεδομένων, τεχνολογία πληροφοριών, τεχνητή νοημοσύνη, γραφικά και υλικό υπολογιστών που παρέχονται ήδη από εκδότες ή συντάκτες στους ιστότοπούς τους νόμιμα όπως και για κατασκευή eshop .

Όπως το δικό μας html.gr που επικεντρώνεται σε τεχνολογίες διαδικτύου και σε αντίστοιχες θεματικές κατηγορίες όπως π.χ. για την javascript κ.α.

ManyBooks

Με περισσότερα από 50.000 βιβλία στον ιστότοπο δωρεάν, το ManyBooks ανταποκρίνεται στο όνομά του ότι είναι η «φιλική βιβλιοθήκη της γειτονιάς».

OpenCulture

Το OpenCulture είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά online μαθήματα, διαδικτυακά προγράμματα για σεμινάρια με πιστοποίηση , ηχητικά βιβλία, podcast, σχολικά βιβλία, μαθήματα γλώσσας και πολλά άλλα δωρεάν.

KnowFree

Στο KnowFree, μπορείτε να βρείτε ποιοτικούς πόρους που σχετίζονται με επαγγελματική και τεχνική έρευνα, λευκές βίβλους, μελέτες περιπτώσεων, περιοδικά και ηλεκτρονικά βιβλία.

Αυτό το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται, καθώς οι πόροι χωρίζονται ανάλογα με τον τομέα στον οποίο ανήκουν, όπως Ανθρώπινο Δυναμικό ή Διοίκηση.

GetFreeEbooks

Το GetFreeEbooks δεν είναι μόνο το μέρος όπου κατεβάζετε βιβλία δωρεάν. Εδώ, θα βρείτε ενημερωτικά βίντεο σχετικά με το τι να διαβάσετε, πώς να διαβάσετε και ακόμη και πώς να γράψετε.

Αυτό που κάνει αυτόν τον ιστότοπο να ξεχωρίζει είναι ότι προτείνει μυθιστορήματα που πρέπει να διαβάσει κανείς με βάση το είδος που έχει επιλέξει.

Free Computer Books

Αυτός ο ιστότοπος που βασίζεται σε IT σάς επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν βιβλία pdf αλλά και σε άλλες μορφές

O’Reilly

Ο O’Reilly συνεργάστηκε με το Creative Commons και το Internet Archive για να φέρει ανοιχτά βιβλία στους αναγνώστες.

Δωρεάν βιβλία με διάφορες μορφές «ανοιχτών» πνευματικών δικαιωμάτων διατίθενται σε όσους θέλουν να τα κατεβάσουν δωρεάν.

Internet Archive

Ο επόμενος ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βιβλία είναι το Αρχείο Διαδικτύου.

Είναι μια μη κερδοσκοπική βιβλιοθήκη γεμάτη με εκατομμύρια δωρεάν βιβλία, ταινίες, λογισμικό, μουσική, ιστότοπους και πολλά άλλα.

Open Library

Η Open Library ξεκίνησε ως ένα διαδικτυακό έργο που σχεδιάστηκε για να διατηρήσει ενδιαφέροντες ιστότοπους, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα ψηφιακά στοιχεία.

Οι ιδρυτές του ήθελαν να «δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα για κάθε βιβλίο που εκδόθηκε ποτέ». Σήμερα, οι χρήστες μπορούν να «δανειστούν» και να διαβάσουν εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό και να περιηγηθείτε στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε νέα βιβλία στη συλλογή του.

Project Gutenberg

Ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους όπου μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία δωρεάν, Το Project Gutenberg φιλοξενεί πάνω από 60.000 δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για να επιλέξουν οι αναγνώστες.

Φυσικά αυτές οι βιβλιοθήκες δεν είναι οι μοναδικές που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Είναι όμως μια ολοκληρωμένη βάση ιστοσελίδων από τις οποίες θα βρείτε άφθονο υλικό για να μελετήσετε.

1/5 - (1 vote)

Must Read

spot_img