Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤάσεις στην κατασκευή ιστοσελίδωνΔωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας (20 online εργαλεία)

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας (20 online εργαλεία)

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας

20 δωρεάν εργαλεία για δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας 

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας : Εκτός από το να επιλέξετε ένα επαγγελματία για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας μπορείτε πάντα να ανατρέξετε σε δωρεάν πηγές από την κοινότητα σχεδιασμού στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά να κατασκευάσετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας.

Ακολουθεί μια λίστα με νέα εργαλεία και στοιχεία σχεδίασης από την άνοιξη του 2022. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει εργαλεία συνεργασίας έργων, δημιουργούς τοποθεσιών, πόρους API, παλέτες χρωμάτων, βελτιστοποιητές ολοκλήρωσης αγοράς, εικονίδια φόρτωσης, δωρεάν γραμματοσειρές και άλλα.

Όλα τα εργαλεία είναι δωρεάν και παρέχουν δωρεάν σχέδια. Αποκτώντας τις βασικές γνώσεις μέσα από κάποιο online σεμινάριο θα μπορέσετε με την χρήση των εργαλείων αυτών να δημιουργήσετε μόνοι σας και δωρεάν την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

20 δωρεάν εργαλεία για δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας 

Το Werk είναι μια εργαλειοθήκη απομακρυσμένης εργασίας για τις ομάδες να εργάζονται απρόσκοπτα μέσω ασύγχρονης συνεργασίας.

Διαχειριστείτε και δημιουργήστε εργασίες, μοιραστείτε αρχεία και HyperDocs, κρατήστε σημειώσεις και συνεργαστείτε στη φωνητική συνομιλία και συνεργαστείτε ασύγχρονα σε εγγραφές. Δωρεάν για έως και πέντε συμπαίκτες.

Το Pages είναι ένας νέος πόρος για το Scribe, μια εφαρμογή για τη δημιουργία οδηγών βήμα προς βήμα και επιδείξεις προϊόντων.

Με το Pages, μπορείτε τώρα να συνδυάσετε εγγραφές Scribe σε ένα έγγραφο διαδικασίας και να προσθέσετε κείμενο, περιγραφές, υπερσυνδέσμους, βίντεο Loom και YouTube και άλλα.

Το API Tracker είναι μια μηχανή αναζήτησης για την εύρεση των καλύτερων API και εφαρμογών SaaS για τη δημιουργία εγγενών ενσωματώσεων.

Παρακολούθηση προδιαγραφών και εγγράφων API, εμπειρίες προγραμματιστών, SDK, έγγραφα προγραμματιστή, υποστήριξη IDE, ισχύς πλατφόρμας, έλεγχος ταυτότητας και στυλ API.

Δωρεάν για έως και 2.000 κλήσεις API ανά μήνα.

Το Eleventy είναι μια νέα και απλή γεννήτρια στατικών τοποθεσιών. Σας επιτρέπει να αναμιγνύετε και να ταιριάζετε μηχανές προτύπων για να μεταφέρετε εύκολα υπάρχον περιεχόμενο, μετατρέποντας έναν κατάλογο προτύπων σε HTML.

Τα πρότυπα περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετική μηχανή προτύπων από τα αρχεία διάταξης.

Έντεκα λειτουργούν με HTML, Markdown, JavaScript, Liquid, Nunjucks, Handlebars, Mustache, EJS, Haml και Pug.

Το Reasonable Colors είναι ένα σύστημα ανοιχτού κώδικα για τη δημιουργία προσβάσιμων, όμορφων παλετών χρωμάτων.

Χωρισμένα ομοιόμορφα, τα 24 σετ επώνυμων χρωμάτων έχουν το καθένα μια απόχρωση 15 μοίρες από τα γειτονικά του στον χρωματικό τροχό LCH.

Αυτή η ομοιόμορφη απόσταση διευκολύνει την εύρεση συμπληρωματικών ζευγών και τη δημιουργία ελκυστικών χρωματικών παλετών.

Το SellKit είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης ολοκλήρωσης αγοράς για το WooCommerce που χρησιμοποιεί δυναμικές εκπτώσεις, έξυπνα κουπόνια και ειδοποιήσεις ολοκλήρωσης αγοράς για να αυξήσει τις πωλήσεις, να αυξήσει την αξία της παραγγελίας και να ενισχύσει την αφοσίωση.

Το Loaders είναι μια συλλογή από δωρεάν κινούμενα προγράμματα φόρτωσης (ορατή σε μια ιστοσελίδα καθώς φορτώνεται) για προσθήκη στο επόμενο έργο σας.

Κατασκευασμένοι με HTML, CSS και SVG, αυτοί οι φορτωτές είναι διασκεδαστικοί, δημιουργικοί και ευχάριστοι.

Το Lexical είναι ένα επεκτάσιμο πλαίσιο επεξεργασίας κειμένου JavaScript που κλιμακώνεται σε μέγεθος και λειτουργικότητα.

Το Lexical καθιστά δυνατή την εύκολη δημιουργία σύνθετων εμπειριών επεξεργασίας κειμένου που διαφορετικά θα ήταν πολύ περίπλοκες με τα ενσωματωμένα εργαλεία του προγράμματος περιήγησης.

Το Scrollex είναι μια βιβλιοθήκη React για τη δημιουργία όμορφων εμπειριών κύλισης χρησιμοποιώντας ελάχιστο κώδικα. Το Scrollex παρέχει βοηθούς βασικών καρέ για τον καθορισμό των στοιχείων κάθε θέσης κύλισης.

Το Formspector είναι ένα εργαλείο που διασφαλίζει ότι οι φόρμες λειτουργούν. Ρυθμίστε αυτοματοποιημένες δοκιμές για οποιαδήποτε φόρμα χωρίς να γράψετε μια γραμμή κώδικα.

Ελέγξτε τις φόρμες σας για ενημερωτικά δελτία, επικοινωνήστε μαζί μας, εγγραφείτε, υποστήριξη και άλλες χρήσεις. Δωρεάν για έως και τρεις φόρμες.

Το QlndR.io είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας κωδικών QR για εκδηλώσεις και ραντεβού.

Τα smartphone προσθέτουν αυτόματα το συμβάν σε ένα ημερολόγιο και δείχνουν στον χρήστη εάν υπάρχει κάποια διένεξη εκείνη τη στιγμή.

Το Sections είναι νέα δομικά στοιχεία και πρότυπα πλήρους τοποθεσίας για το Studio, μια πλατφόρμα σχεδίασης ιστοσελίδων. Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές εμπειρίας χρήστη, τα πρότυπα ενοτήτων διατηρούν μια μινιμαλιστική εμφάνιση.

Επιλέξτε από διάφορα στοιχεία για να δημιουργήσετε έναν εξατομικευμένο ιστότοπο.

Το Sections προσφέρει 18 δωρεάν προκατασκευασμένα πρότυπα και είναι δωρεάν για έως και 1.000 στοιχεία CMS και 10.000 προβολές το μήνα.

Το Yaade Το (Et Another API Development Environment) είναι ένα περιβάλλον ανάπτυξης API ανοιχτού κώδικα, αυτο-φιλοξενούμενο, συνεργατικό.

Το Yaade έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ασφάλεια, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν με ασφάλεια ευαίσθητες πληροφορίες σε αιτήματα API στους δικούς τους διακομιστές.

Το Plexi είναι ένα δωρεάν εργαλείο που απλοποιεί τις πληρωμές και την αποστολή για παραγγελίες απευθείας μηνυμάτων.

Δημιουργήστε τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς σας σε λίγα βήματα με κινητά. Ενεργοποιήστε την αποστολή και δημιουργήστε ετικέτες αποστολής με έκπτωση.

Λάβετε απρόσκοπτες πληρωμές και αυτοματοποιήστε ενημερώσεις παραγγελιών.

Δωρεάν εργαλεία για δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας 

Δωρεάν γραμματοσειρές

Το Habanero είναι μια παιχνιδιάρικη και δραματική γραμματοσειρά προβολής για να βελτιώσετε οποιαδήποτε δημιουργία. Το καρτουνίστικο στυλ είναι και καθαρό και τολμηρό. Χρήσιμο για να τραβήξετε την προσοχή.

Το Lastik είναι μια σερίφ γραμματοσειρά εμπνευσμένη από το εκπαιδευτικό υλικό των τέλους της δεκαετίας του 1990 και των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Το Lastik είναι ευέλικτο και διακριτικό, ενώ διατηρεί μια προσωπικότητα και ένα άγγιγμα νοσταλγίας.

Το Rakyat είναι μια νεανική, γεμάτη αυτοπεποίθηση, χειρόγραφη γραμματοσειρά για κάθε έργο με δυναμική και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το Vistol είναι μια νεογκροτέσκικη οικογένεια γραμματοσειρών sans-serif που είναι καθαρή και διαχρονική.

Το Vistol διατίθεται σε 18 βάρη, εννέα ορθοστάτες και περιλαμβάνει πλάγιους χαρακτήρες. Αποκτήστε Vistol Black δωρεάν ή αγοράστε ολόκληρη την οικογένεια από 12 $.

 

Το Kapisan είναι μια χαριτωμένη, παιχνιδιάρικη και ιδιόμορφη χειρόγραφη γραμματοσειρά. Είναι έξυπνο και ευανάγνωστο.

Το Candy είναι ένα διασκεδαστικό και πολύχρωμο σετ γραμμάτων 3D υψηλής ανάλυσης. Τα χρώματα αλλάζουν εύκολα από απόχρωση και κορεσμό.

Rate this post

Must Read

spot_img