Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήVideo εκδηλώσεωνΠαναγιώτης Αγγελόπουλος Ομιλία στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου

Παναγιώτης Αγγελόπουλος Ομιλία στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου


Ομιλία του Οικονομολόγου και Διεθνολόγου κυρίου Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου.

Η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) διοργάνωσε την εκδήλωση βράβευσης των νικητών του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου

Η ομιλία έγινε στις 11/03/2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσης των νικητών του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου.

Ο κύριος Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι Οικονομολόγος και Διεθνολόγος, που ασχολείται με θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης , Δημόσιας Διοίκησης και Ευρωπαϊκής Πολιτικής. Έχει διδάξει ως συνεργαζόμενος καθηγητής στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Σήμερα διδάσκει στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά σε μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και στο e-learning, ενώ είναι και ιδρυτικό στέλεχος του εργαστηρίου Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.ΤΟ.Π.Α). Έχει εργαστεί ως ιδρυτής και διευθυντικό στέλεχος σε επενδυτικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ως Γενικός Διευθυντής και Διοικητής Οργανισμών του Υπουργείου Παιδείας καθώς και ως μέλος Δ.Σ. στην Ο.Λ.Π. Α.Ε. Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο και στον ειδικό περιοδικό τύπο και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και ημερίδες.

Rate this post

Must Read

spot_img